FIELDMANN 1001
FIELDMANN 1001

FIELDMANN 1001

100%
Fieldmann FZG 1001 gril na uhlí Zahradní gril jako nepostradatelný prostředník pro setkávání se s přáteli u grilovaného kousku masa nebo zeleniny zejména během teplých letních dní a večerů. Hmotnost a rozměr grilu zajistí časovou nenáročnost s jeho manipulací před i po grilování. Velikost ohniště 45 x 30 cm postačí na přípravu pokrmů méně početné skupiny rodinných příslušníků či přátel. Vhledem k navrženému nůžkového designu je gril extrémně…
Produkt již neprodává žádný obchod na Srovnáme.cz, ale máme pro vás podobné.

Specifikace

Klíčové vlastnosti

Název produktu: FIELDMANN 1001
Výrobce: Fieldmann
Průměrné hodnocení uživatelů: 5,00 bodů z 5
Hodnocení:
5

Vlastnosti

S udírnou:
Ne

Popis produktu

Fieldmann FZG 1001 gril na uhlí Zahradní gril jako nepostradatelný prostředník pro setkávání se s přáteli u grilovaného kousku masa nebo zeleniny zejména během teplých letních dní a večerů. Hmotnost a rozměr grilu zajistí časovou nenáročnost s jeho manipulací před i po grilování. Velikost ohniště 45 x 30 cm postačí na přípravu pokrmů méně početné skupiny rodinných příslušníků či přátel. Vhledem k navrženému nůžkového designu je gril extrémně skladný a lze jej zasunout třeba za skříňku nebo regálek v zahradním domečku. Tento charakter zaručuje lehkou přenositelnost tohoto grilu. Vlastnosti produktu Velikost grilu: průměr 45 x 30 cm Velikost ohniště: 44,5 x 30 cm Výška grilovací plochy: 31 cm Chromový rošt Víko Recepty pro Vás Grilovaná kuřecí prsíčka Grilovaná kuřecí prsíčka v domácí anglické slanině s čerstvou šalvějí. Velmi chutný recept vhodný pro každou příležitost kuřecí prsa, anglická slanina, šalvěj, cuketa, lilek, papriky, olej, sůl, pepř. Ingredience: 0,80 kg kuřecích prsou 4 plátky domácí anglické slaniny 8 lístků šalvěje 12 plátků z cukety, 12 plátků z lilku 1 ks červené papriky, 1 ks žluté papriky 1,5dl olivového oleje (extra panenský) sůl, mletý pepř Postup: Maso omyjte, osušte a mírně osolte. Rozložte na něj z obou stran čerstvé lístky šalvěje a zabalte jej do plátků anglické slaniny. Zeleninu omyjte, osušte, papriku zbavte jádřince, zelenou stopku ponechte. Nakrájejte na plátky asi 1 cm silné, papriku nakrájejte každý kus na 6 dílů. Zeleninu nesolte ani nepepřete, aby šťáva nevytékala na gril a plátky držely tvar. Rozpalte gril na cca 210 oC (5. dílek na stupnici termostatu), potřete jej olivovým olejem a rozložte na něj připravené maso a zeleninu. Grilujte po obou stranách 7 a 7 minut. Zeleninu odeberte z grilu, osolte, opepřete a dle potřeby ještě potřete panenským olivovým olejem.     Grilovaná roštěná z mladého býka Grilovaná roštěná z mladého býka s grilovaným kukuřičným klasem s česnekovým máslem. Stylová večeře pro letní posezení. Rostěná, kukuřičné klasy, sůl, pepř, máslo, česnek, bageta. Ingredience: 1 kg roštěné z mladého býka 4 ks kukuřičných klasů 1 pol. lžíce hrubé mořské soli 1 pol. lžíce barevného pepře 0,15 kg másla, 2 paličky česneku, 1 ks bílé bagety Postup: Na rozpálený gril (cca 220 oC – termostat je nastaven na hodnotu SEAR) položte osušené maso (mělo by mít pokojovou teplotu), které předem nesolte, nepepřete ani nemarinujte! Grilujte jej po obou stranách asi 5 a 5 minut (medium). Poté sejměte z grilu, položte na prkénko a teprve nyní po obou stranách osolte a opepřete čerstvě namletým kořením. Nechte 2 minuty odpočinout a položte na talíř. Vhodnou přílohou je kukuřičný klas, který překrojte na tři části a grilujte na panenském olivovém oleji.V průběhu grilování klas několikrát otočte. Po opečení jej potřete rozehřátým máslem a dle chuti osolte. Stejným způsobem si připravte i podélně rozkrojenou paličku česneku. Podávejte s opečenou bílou bagetou.     Grilovaná vepřová krkovice Grilovaná vepřová krkovice s domá

Recenze

Celkové hodnocení

100
100%
5
1x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x

Váš názor nás zajímá!

Hodnocení je od spotřebitelů, kteří produkt zakoupili.

Vaše recenze